Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΣΙΩΝ


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
ΧΕΙΜΑΡΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο Βασίλης Χειμαριώτης είναι γιατρός, Χειρουργός- Ορθοπεδικός,γεννήθηκε στην Κέρκυρα το Σεπτέμβριο του 1964, είναι άγαμος.

ΣΠΟΥΔΕΣ:

Δημοτικό Σχολείο στο Περιβόλι - 2ο Γυμνάσιο - Λύκειο Κέρκυρας.Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Βουκουρεστίου της Ρουμανίας.Αγροτικός γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαστουρίου του Δήμου Αχιλλείων.Εξάμηνη θητεία στην Ορθοπεδική κλινική του ROYAL MEDICAL SCHOOL OF MANCHESTER.Εξάμηνη θητεία στο νοσοκομείο ΚΑΤ, στο τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης.Ειδικότητα: χειρουργική ορθοπεδική - αθλητικές κακώσεις.Εκπαίδευση στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κερκύρας και στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» στα Γιάννενα.Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης.

ΓΛΩΣΣΕΣ : Αγγλικά, Ρουμάνικα, Ιταλικά

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ:

Εξελέγη πολλές φορές στα συνδικαλιστικά όργανα της Φοιτητικής Οργάνωσης Βουκουρεστίου με την παράταξη της ΠΑΣΠ.Ενεργό συμμετοχή στους συλλόγους εργαζομένων των νοσοκομείων Κερκύρας και Ιωαννίνων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ:

Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κορισσίων, τρίτος σε αριθμό ψήφων, στις εκλογές του 2002.Διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Παιδικού Σταθμού Περιβολίου και Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κορισσίων.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ:

Αθλητής, στον ποδοσφαιρικό σύλλογο «Αναγέννηση Περιβολίου»Ενεργό συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα του Περιβολίου.Ιδρυτικό μέλος του πολιτιστικού – χορευτικού συλλόγου «ΆΛΙΟΣ», στο Δήμο Αχιλλείων.Μέλος του 6ου Προσκοπικού Συστήματος Κερκύρας, από το 1974.Ήταν μέλος της Κερκυραϊκής Καντάδας.Αθλητής της ομάδας χάντμπωλ του συλλόγου ΦΑΙΑΚΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου