Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ


ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Δ.Δ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ , ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΑΓ, ΣΑΡΑΝΤΑ,ΤΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ. Η ΚΑΤΑΣΤΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΝΟΣ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ 16\\\' ΑΙΩΝΑ,ΟΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΦΘΟΡΑ. ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ..

2 σχόλια:

  1. Πρέπει να συγχαίρουμε τον τέως πρόεδρο της τοπικής κοινότητας για την προσφορά του στην σελίδα αυτή, καθώς και για την προβολή του χορίου μας στο ίντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙ
    Πρωτεύουσα του νησιού η πανέμορφη Κέρκυρα, μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας. Κτισμένη σε μια ατενή λωρίδα γης χρωστά τη γοητεία της στα τελείως ανόμοια στοιχεία της, απομεινάρια διαφορετικών πολιτισμών. Το Περιβολι με τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά και τους γραφικούς κολπίσκους το πράσινο αγγίζει τη θάλασσα όλο το χρόνο, στολισμένο με τα χρώματα των ανθισμένων λουλουδιών και των γεμάτων καρπούς δέντρων, και οι άνθρωποι επικοινωνούν με απλότητα, ευγένεια και σεβασμό στην ιστορία και τον πολιτισμό .[κωστας κουλουρης]

    ΑπάντησηΔιαγραφή